En una entrevista a LA Times, la cantant nord-americana Lana del Rey ha confessat que ja es troba pensant i treballant en el seu proper àlbum anomenat “Pacific Blue“. Aquest nou projecte, que segueix al seu sisè disc “Norman Fucking Rockwell!”, es tracta d’un àlbum que recull diferents versions acústiques de Beach Boys, Elvis Presley, Chris Isaak, etc.

Lana del Rey ha publicat diversos covers en els últims mesos, com ara ‘Doin’ Time’ i ‘Summertime’ de Sublime, ‘Season of the Witch’ de Donovan i el seu recent cover durant la gira del tema ‘For Free‘ de Joni Mitchell. Per això, LA Times ha volgut preguntar a la cantant si li agradaria gravar més versions.

A més, durant l’entrevista Lana del Rey ha explicat que “la gent sol pensar que la teva carrera està acabada quan graves un disc de versions o un disc nadalenc, però els amics músics i jo estem fent versions tota l’estona. Probablement tindríem aquest disc fet en una setmana”.

- Publicitat -