Lou Gramm no podrà sumar-se a la gira Double Vision: Then & Now de Foriegner per preescripció mèdica. La setmana passada va ingressar a l’Hospital Unity a Park Ridge a Rochester (Nova York) a causa d’una infecció respiratòria severa, deshidratació i fatiga. La banda encapçalada per Mick Jones i el mateix Lou Gramm han publicat un comunicat al respecte:

“1 Octubre de 2019 – Lou Gramm va ser hospitalitzat la setmana passada al Unity Hospital de Park Ridge a Rochester, Nova York per una infecció respiratòria greu, deshidratació i fatiga. Ell esperava estar llest per aparèixer Durant la gira ‘Double Vision: Then & Now‘ de Foreigner i alguns altres concerts programant a Àsia. Desafortunadament, després de la seva visita d’avui, el seu doctor ha declarat que no es troba en condicions de fer aquests concerts.

La gira de Foreigner continuarà amb la resta de membres originals de la banda, acompanyant a Mick Jones i l’actual formació de Foreigner.

(…)

Les peticions pels reemborsament de les entrades s’hauran de fer a partir dels punts de venda dels que s’hagin adquirit abans que el concert tingui lloc.”