Després del seu pas pel festival l’any 2017, la jove banda australiana d’electro-pop tornarà al VIDA 2020 i es converteix, així, en el primer cap de cartell confirmat per a la pròxima edició.

Parcels és una jove banda d’electro-pop originària de Byron Bay (Austràlia), establerta des de fa uns anys a Berlín. Després de la gran expectació que van crear les seves primeres publicacions, la formació va decidir canviar les costes assolellades australianes per la capital alemanya i centrar-se al 100% en la seva carrera musical.
Sembla que van prendre la decisió correcta, perquè des d’aleshores el projecte ha crescut com l’escuma: diversos EPs exitosos, Overnight, la flamant col·laboració amb Daft Punk i un àlbum de debut homònim i auto produït, que no ha fet més que consolidar la trajectòria d’aquesta jove banda.

El Vida tindrà lloc del 2 al 4 de juliol i els abonaments estan a la venda al web del festival.