Rihanna ha compartit amb els seus seguidors que pròximament publicarà una “autobiografia visual” de 504 pàgines amb 1050 fotografies de l’artista des de la seva infància fins a l’actualitat. Les imatges reflecteixen la seva vida privada, amb moments familiars i amb amics, i a la seva carrera professional, amb les seves gires mundials, les gales del MET, la seva faceta d’emprenedora, etc.

El llibre “Rihanna” sortirà a la venda el 24 d’octubre amb l’Editorial Phaidon i estarà disponible per 140 euros. A més, el llibre també es publicarà en 3 edicions especials: “Rihanna: Fenty x Phaidon Edition“, “Rihanna: Luxury Supreme” i “Rihanna: Ultra Luxury Supreme“.

En un comunicat RiRi ha descrit aquest nou projecte com una mirada exclusiva i interna al seu món. També ha expressat com se sent davant d’aquesta publicació: “Estic molt emocionada de compartir aquesta col·lecció d’imatges increïbles. Estic molt agraïda als talentosos fotògrafs i artistes que han contribuït a fer-ho. Hem estat treballant en el llibre durant més de cinc anys, i estic molt feliç de poder finalment compartir-ho amb tots”.

- Publicitat -