Sopa de Cabra torna després de dos anys de silenci per anunciar el concert de presentació del seu esperat desè disc d’estudi. El grup encara està immers en el procés de gravació d’un àlbum que apareixerà durant el primer trimestre de 2020 i es presentarà per primera vegada en directe el 14 de març al Poble Espanyol dins del Festival Cruïlla de Primavera.

Enrere queda Cercles, el seu disc de retorn publicat l’any 2015, que els va fer reviure de nou dins l’imaginari col·lectiu de diverses generacions de catalans, que els adora i que se’ls estima com un més de la família. Tant és així, que durant els dos anys de gira posteriors, van ser el grup més taquiller cantant en català.

Tota una fita que només un grup de pop talentós, arriscat, honest i inspirat com Sopa de Cabra podia assolir. Perquè els gironins sempre han afirmat que només tornen si tenen repertori nou a oferir. I aquesta vegada, com ja va passar amb Cercles, els Sopa de Cabra tornaran amb una col·lecció de noves cançons impecables i universals que s’integraran amb tota naturalitat a clàssics com “Camins”, “L’Empordà”, “El far del sud” i una llarga llista d’èxits que han marcat a més d’una generació.

A poc a poc aniran descobrint aquests tresors musicals que Gerard Quintana, Josep Thió, Cuco Lisícic i Pep Bosch, són especialistes en trobar, embellir amb la seva personalitat i mostrar en forma de cançons eternes.

Les entrades es posen a la venda demà dijous a les 9 del matí al web del Cruïlla.