Tame Impala ha publicat en la seva pàgina web oficial un estrany teaser que sembla anunciar un possible nou àlbum. El teaser té una durada breu d’uns pocs segons i reprodueix de manera repetitiva imatges amb un estil retro on apareix Kevin Parker, el vocalista del grup, en un estudi i després mirant el mar.

A principis d’aquest any van publicar les cançons ‘Patience‘ i ‘Borderline‘, que feien pensar que la banda estava fent un avanç d’un pròxim disc que seguís al seu últim, l’exitós “Currents” que data del 2015. Tot i això, no s’han tingut més notícies de l’agrupació australiana fins ara que han modificat radicalment la seva web per a fer arribar un missatge als seus seguidors. La pàgina web es troba completament en negre, però en fer clic en la pantalla es dóna accés al misteriós teaser.

A més, Kevin Parker va declarar fa poc en una entrevista amb Matt Wilkinson de Beats 1 que “estaria molt decebut” si no aconsegueixen publicar el seu quart disc abans que acabi el 2019.

- Publicitat -