El 31 de desembre la Fira Gran Via – Barcelona acomiadarà l’any amb el Biocap Festival, una experiència única que uneix els grans grups festius de l’any La Pegatina, Oques Grasses, Ladilla Rusa i Karamba, en un festa sostenible i de filosofia bio amb una zona de restauració per sopar amb una carta plena de productes de qualitat i sostenibles.

El segon escenari està apadrinat pel Canibal Apolo, l’exitosa i multitudinària nit dels dimecres a la Sala Apolo, que ha programat els seus djs residents i una actuació de Matah amb el productor català de música jamaicana Chalart58.

La Fira Gran Via – Barcelona comptarà amb barres i foodtrucks de qualitat i sostenibles amb cervesa artesana, destil·lats, refrescos i altres productes amb un impacte mediambiental molt menor a l’habitual als macro-festivals, i a un preu competitiu i igualat al dels productes convencionals.

- Publicitat -

La segona edició del Biocap programarà 12 hores de música per oferir la millor benvinguda al 2020. Els primers 1.000 abonaments s’han venut amb temps rècord.