Com un ocell” és el títol del tercer disc de La Folie i, a la vegada, el primer tema que la banda va compondre l’any 2012. En aquest disc, l’afegeixen en format de bonus track.

Com un ocell és una constel·lació formada per 13 estrelles, que són les 13 cançons que conformen el tercer disc de la banda. Cadascuna de les cançons brilla amb llum pròpia; totes són diferents, però tenen un fil que les uneix. Amb elles entrem en aquest #UniversFolie que ens convida a viatjar entre l’amor, el fet d’aprendre a establir límits, l’autoconeixement, la crítica social i el desamor.

En el seu nou treball, la banda es despulla com no ho havia fet mai i ens mostra tant les seves fortaleses, com les seves debilitats, obrint-nos, de bat a bat, les portes de casa seva.

- Publicitat -

Sota la producció de Marc Martin, La Folie ha buscat modernitzar la seva sonoritat sense perdre l’essència explorant, juntament amb el productor, noves maneres de dir allò que sempre han intentat expressar amb la seva música: calidesa i sinceritat vestides de contundència i força.

La presentació del nou disc serà el 24 de Novembre a la sala La Nau de Barcelona.