Foto: Randy Holmes

Lady Gaga va compartir una imatge a través d’Instagram on s’estava preparant per a la nit de Halloween i on es veia una carabassa amb un ganivet clavat i amb el text ‘Fuck this’. Però els seus seguidors més espavilats van poder veure com al costat hi havia un iPod on s’hi reproduïa una cançó sense nom d’artista ni caràtula i que es deia ‘Stupid love’. Llavors molts dels seguidors van anar a comprovar si hi havia alguna cançó registrada en nom seu amb aquest títol i la resposta va ser afirmativa.

La cantant es troba preparant nou material que podria arribar l’any vinent i qui sap si una de les peces serà aquest ‘Stupid love’. També s’apunta que el disc es podria anomenar “Adele”.

El darrer disc de Lady Gaga va ser “Joanne” editat el 2016, tot i que no hem deixat de tenir-la present a les nostres vides, gràcies a la banda sonora de “A star is born” i a temes com ‘Shallow’ amb la qual va aconseguir aquest mateix any guanyar un Oscar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on