NO LOGO és el nou projecte musical de Kiko Tur, fundador i compositor d’Aspencat. Un pas endavant per posar en valor els aprenentatges, l’essència i l’herència apresa i amb la voluntat ferma d’obrir nous camins amb noves companyes de viatge.

El concepte de NO LOGO fa referència a la influència del màrqueting inhumà del capitalisme a la vida quotidiana. NO LOGO vol fer prendre consciència de com les grans corporacions i les seves marques ens imposen el seu estàndard de felicitat. NO LOGO incideix en la importància del què som, per damunt del què tenim.

NO LOGO és herència directa dels enyorats Aspencat, el grup més important de la música contemporània valenciana. El seu primer disc es publicarà al febrer de la mà del segell barceloní Halley Records.

- Publicitat -

NO LOGO entén la música com a eina de transformació social, una banda sonora que dona aixopluc, abriga i rearma contra els vents convulsos del moment històric que s’està vivint actualment.

El primer concert de NO LOGO serà a la Telecogresca, el gran festival universitari, que se celebra el 28 de març. Les entrades estaran a la venda a www.telecogresca.com a partir del 8 de desembre.