Taylor Swift va aconseguir fins a cinc nous premis AMA’s, que la van convertir en l’artista amb més guardons, superant a Michael Jackson. La cantant va endur-se els cinc premis als quals optava: Artista de l’any, artista femenina de l’any, en la categoria d’adult contemporani, millor vídeo per ‘You need to calm down’ i millor àlbum pop rock per “Lover”. Així mateix també es va endur el d’artista de la dècada, entregat de les mans de Carole King, un dels seus referents.

No va ser l’únic gran nom de la nit ja que Billie Eilish va endur-se els premis de nou artista i artista de rock alternatiu. Per la seva banda Khalid, Halsey, Lil Nas X, Cardi B i BTS van sumar tres premis i també van rebre el seu guardó Post Malone, J Balvin, Dan + Shay, Marshmello, Beyoncé, Bruno Mars, la banda sonora de Bohemian Rhapsody o la col·laboració entre Shawn Mendes i Camila Cabello amb ‘Señorita’ a millor col·laboració del 2019.

La gala va deixar actuacions musicals d’alguns dels premiats i guanyadors així com artistes com Dua Lipa, Billie Eilish, Shawn Mendes i Camila Cabello, Selena Gomez, Post Malone, Lizzo, Green Day, Christina Aguilera o Ciara que va ser l’encarregada de presentar la gala.

- Publicitat -

GUANYADORS

artista de l’any
Drake
Ariana Grande
Halsey
Post Malone
Taylor Swift

nou artista
Luke Combs
Billie Eilish
Lil Nas X
Lizzo
Ella Mai

col·laboració
Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow
Lil Nas X feat. Billy Ray Cyrus – Old Town Road
Marshmello & Bastille – Happier
Shawn Mendes & Camila Cabello – Señorita
Post Malone & Swae Lee – Sunflower (Spider-Man: Into the Spider-Verse)

gira
BTS
Ariana Grande
Elton John
P!nk
Ed Sheeran

vídeo favorit
Billie Eilish – bad guy
Ariana Grande – 7 rings
Halsey – Without Me
Lil Nas X feat. Billy Ray Cyrus – Old Town Road
Taylor Swift – You Need to Calm Down