Mariah Carey ha aconseguit situar al primer lloc de la llista de senzills dels Estats Units el seu èxit ‘All I Want For Christmas Is You‘ en l’any que la cançó fa 25 anys. És a més la primera nadala interpretada per una dona que arriba al número 1 de senzills i la segona en tota la història després de ‘The Chipmunk Song’ que ho va aconseguir entre el 1958 i el 59.

La Carey ha necessitat 25 anys per situar la seva popular cançó a la primera posició i amb aquest número 1 ja suma 19 èxits a la primera plaça de la llista americana. La cançó a més podria aguantar algunes setmanes més a la primera posició, ja que és un dels temes amb més reproduccions els últims dies i li auguren unes festes d’allò més bones a la cantant.

Anteriorment la diva ja havia liderat amb temes com ‘Fantasy’, ‘Hero’, ‘We belong together’, Vision of love’ o ‘One Sweet Day’ amb Boyz II Men.