Imagine Dragons han decidit prendre’s un descans durant una temporada per dedicar més temps a les seves famílies.

La notícia arriba de les mans de Dan Reynolds el cantant del grup, que precisament acaba de ser pare fa poc temps. En declaracions a la CNN ha explicat que han decidit descansar per aquests motius abans mencionats i que han estat treballant durant una dècada sense parar i ara volen descansar una mica i tornar a connectar amb els seus familiars.

Reynolds ha volgut tranquil·litzar als seus seguidors dient que segur que tornarien aviat a pujar a un escenari, però de moment volen parar un temps.

El seu últim disc “Origins” es va editar l’any passat tan sols un any després de “Evolve”. Anteriorment havien publicat l’EP “Hell and silences” el 2009, “Night visions” el 2012 i “Smoke + Mirrors” el 2015.