El festival MALEDUCATS és el primer festival dedicat a la música urbana i art urbà de nova generació als Països Catalans. El festival neix amb la vocació d’esdevenir un port per a les millors propostes nacionals, estatals i internacionals, així com un espai per a consolidar i normalitzar la nova escena catalana.

La irreverència del seu nom, pròpia del gènere, està basada en “Maleducao”, una de les cançons que va catapultar Lildami en els seus inicis i un dels primers hits emblemàtics d’aquesta nova escena catalana. El “cat”, entès com a sufix, també referencia el festival territorialment a Catalunya i amb el català com a idioma vehicular.

La pròpia implicació en el desenvolupament del MALEDUCATS del cantant Lildami, punta de llança de la música urbana catalana i artista terrassenc de flamant actualitat, dotarà el festival de l’ànima, de l’emotivitat i de la credibilitat tan imprescindibles en esdeveniments d’aquesta envergadura i voluntat aglutinadora.

- Publicitat -

MALEDUCATS constarà de dos escenaris i altres espais que conviuran en plena coherència conceptual i sincronia horària. Per aquests espais hi passaran els principals protagonistes de l’escena. Un dels noms més esperats serà el de Wos, un dels rapers i freestylers argentins més importants del moment i considerat com una de les grans aparicions en els darrers temps a l’escena del trap llatí. També el seu amfitrió, Lildami, el gran referent de la música urbana dels Països Catalans, que demostrarà per què és avui en dia el número u. Així mateix, també s’hi podrà veure els catalans 31 FAM, que en un període de temps molt breu han guanyat una gran popularitat entre el públic de casa. Tampoc faltaran a la cita la Pawn Gang, els pioners de l’escena catalana.

Altres artistes confirmats per a aquesta primera edició són Moonkey, Tremenda Jauria, Kyotto, Esbabyface, Space Surimi, Leby, Fran Laoren, Xavibo, Flashy Ice Cream, Lil Russia, i Lauren Nine.

El festival també disposarà d’un espai de restauració amb “food truks” i dels serveis de Punt Lila, Creu Roja i Energy control. MALEDUCATS té valors intrínsecs inclusius i la vocació pedagògica d’inculcar-los al seu públic potencial.

El festival, almenys en la seva primera edició, tindrà una durada d’unes 12h que transitaran entre dos dies i un aforament limitat. MALEDUCATS se celebrarà el 9 de maig als Bellots de Terrassa. El motiu d’aquesta ubicació és deu al fet a què Lildami és d’aquesta ciutat vallesana, perquè es tracta de la tercera ciutat més gran de Catalunya i per la bona comunicació a nivell de transport públic de què disposa.

Entrades a la venda al web del festival.