Dance Monkey‘ és una de les sensacions d’aquest 2019 i al darrera hi ha Tony Watson, més coneguda com Tones and I i que aquesta setmana ha sumat una desena setmana al número 1 del Regne Unit, fet que l’ha convertit en la primera dona en aconseguir aquestes xifres des de que Rihanna ho va fer al 2007 amb ‘Umbrella’ i més enrere el 1992 Whitney Houston amb ‘I will always love you’. Si la setmana vinent ‘Dance Monkey’ continua liderant, serà la cantant femenina que més haurà resistit al primer lloc de la llista britànica. El rècord absolut el té Frankie Lane amb ‘I believe’ que el 1953 va sumar 18 setmanes no consecutives.

Tornant a la llista d’aquesta setmana, Arizona Zervas un altre dels fenòmens virals del moment (com Dance Monkey) segueix el seu camí ascendent i ja se situa en cinquena posició amb ‘Roxanne’

- Publicitat -

I quan s’apropen les festes nadalenques les principals llistes comencen a aparèixer les nadales de torn i evidentment Mariah Carey és una de les principals candidates a liderar les llistes amb ‘All I Want For Christmas is You‘, tot i que curiosament encara mai ho ha fet al Regne Unit on no ha pogut arribar més amunt de la segona posició. Enguany que fa 25 anys del llançament del senzill podria ser un bon moment per fer-ho. De moment aquesta setmana suma 26 llocs i se situa vuitena. També molt bones pujades pels nous senzills de The Weeknd, ‘Heartless’ ja és al lloc 10 i ‘Blinding lights’ al 12.