Maleducats transformarà el proper 9 de maig Terrassa en la capital mundial de la cultura urbana, gràcies a la presència d’alguns dels millors freestylers i campions de batalles de galls internacionals, els argentins Wos, Trueno i Ecko, que sumen centenars de milions de reproduccions de les seves cançons a les plataformes digitals i que omplen els estadis més grans al continent americà.

Als millors improvisadors de món llatí, s’hi sumarà l’enorme rapera canària Sara Socas i tota l’escena urbana catalana, liderada per l’amfitrió del MALEDUCATS, Lildami, seguit de 31 Fam, Pawn Gang, Lauren Nine, Lil Russia, Esbabyface, Flashy Ice Cream, J. Ryco o Leby. Pel MALEDUCATS també hi passaran Tremenda Jauría i Moonkey de Madrid, Rizha i Emanero de l’Argentina, Kyotto i Fran Laoren de Galícia, Juicy Bae i Space Surimi d’Andalusia i Xavibo de Mallorca.

L’apartat de l’art urbà estarà protagonitzat per grafiters prestigiosos com Sendys, Nados, Musa71 i Harry Bones, que des de primera hora estaran creant obres originals.

- Publicitat -

La primera edició de MALEDUCATS obrirà les portes a les 12:30h, ocuparà tot el recinte d’Els Bellots de Terrassa i tindrà aforament limitat. Comptarà amb diversos escenaris i serveis com una zona de restauració amb “food trucks”.