Aquest dilluns s’han donat a conèixer les nominacions de la 92a edició dels Oscar que se celebaran el 9 de febrer a Los Angeles i on “Joker” parteix com a favorita amb 11 candidatures, seguida per “1917”, “Once upon a time in Hollywood” i “The Irishmen” amb 10.

A la categoria de millor cançó finalment Taylor Swift i Beyoncé han quedat fora de la cursa i les 5 nominades són les bandes sonores de Frozen 2, Rocketman, Toy Story 4, Harriet i Breakthrough. Elton John opta al guardó gràcies a Rocketman i la cançó ‘I’m gonna love me again’, que fa poc va guanyar el Globus d’Or.

Pel que fa a les bandes sonores trobem a Thomas Newman per “1917”, Alexandre Desplat per “Little Woman”, Hildur Guðnadóttir per “Joker”, John Williams per “Star Wars” i Randy Newman per “Marriage Story”.

- Publicitat -

Pots consultar la resta de nominacions al web dels Oscar.