La cantant i compositora multiplatí i guanyadora de set premis GRAMMY Alanis Morissette anuncia avui l’esperada fase europea de la seva 2020 World Tour, amb el qual celebra els 25 anys de ‘Jagged Little Pill’ i l’imminent llançament del seu nou àlbum ‘Such Pretty Forks In The Road’. Arrencant el 23 de setembre a Copenhaguen i acabant en el AccorHotels Arena de París el 22 d’octubre, la gira tindrà en total 13 parades a Europa. En totes les dates Alanis comptarà amb Liz Phair com a artista convidada. Al nostre país realitzarà un concert el 17 d’octubre a Barcelona (Palau Sant Jordi).

Les entrades es posaran a la venda el divendres 28 de febrer a les 10h a livenation.es i ticketmaster.es.
El dimecres 26 de febrer a les 10h, els usuaris registrats a livenation.es tindran l’oportunitat d’accedir a la prevenda.

Avui, Alanis publica ‘Smiling’ escrit per ella i Michael Farrell (Morrissey, Macy Gray) i produït per Alex Hope (Troye Sivan, Ben Platt, Tove El). Es tracta del segon avançament de ‘SUCH PRETTY FORKS IN THE ROAD’, l’esperat novè àlbum de l’artista que sortirà a la venda l’1 de maig i la pre reserva està ja disponible. La cançó va ser originalment escrita per al musical Jagged Little Pill i forma part de l’espectacle i de la seva banda sonora oficial, interpretada per Elizabeth Stanley.

- Publicitat -