Deftones
Foto: Frank Maddocks

14 anys després de la seva última visita a Barcelona, Deftones anuncien per fi la seva tornada a la ciutat comtal. Serà el 7 de juliol a la sala Razzmatazz. Les entrades surten a la venda aquest dijous 27 de febrer a les 10h a www.livenation.es i Ticketmaster.es. Els registrats a www.livenation.es tindran accés a una prevenda exclusiva el dimecres 26 de febrer a les 10h. Costaran 45 euros + despeses.

Dels seus vuit treballs en estudi, destaca White Poney, una obra de culte publicada l’any 2000 i inclosa en el llistat dels “100 millors àlbums de metal de tots els temps” segons la revista Rolling Stones. Deftones es van dur fins i tot el premi Grammy en la categoria de millor interpretació per la cançó ‘Elite’.

En aquest 2020, s’espera que Deftones llancin el seu esperat novè disc que podrien presentar-nos al nostre país. De fet la banda ha anunciat avui que el disc arribaria a la segona meitat d’aquest any.