Niall Horan, anuncia avui la seva gira europea NICE TO MEET JA TOUR 2020. Dins d’aquest esperat tour, oferirà un únic concert al nostre país, serà el 14 de novembre al Sant Jordi Club de Barcelona.

Les entrades estaran a la venda el divendres 6 de març a les 10h a livenation.es i Ticketmaser. Els usuaris registrats a livenation.es tindran l’oportunitat d’adquirir les seves entrades en prevenda des de dimecres 4 de març a les 10h. Prèviament, s’obrirà una prevenda el dimarts 3 de març a les 10h per a aquells fans que hagin fet la pre-reserva del seu nou àlbum.

El 13 de març veurà la llum el seu segon àlbum d’estudi, “Heartbreak Weather”, de què ja hem pogut escoltar dues avenços: ‘Nice To Meet Ja’, que acumula més de 300 milions d’streams arreu del món i ‘No Judgement’, el seu últim llançament.

- Publicitat -