La cantant i compositora Tove Lo actuarà el proper 9 de juliol a la sala Apolo de Barcelona. Les entrades per a aquest concert ja es poden adquirir a livenation.es i a Ticketmaster.

L’artista, nominada en diverses ocasions als premis Grammy, és coneguda per implementar influències de l’grunge a la música pop. El 2013 va començar la seva popularitat quan va publicar el seu single ‘Habits (Stay High)’ amb el qual va aconseguir el número 3 a la llista ‘Billboard Hot 100’ i dos anys més tard va publicar el seu primer EP ‘Truth Serum’. A més dels quatre àlbums d’estudi que ha publicat en tan sols 5 anys, Tove Ho ha compost nombrosos temes per a artistes com Lorde, Icona Pop, Ellie Goulding, entre d’altres.

Sunshine Kitty‘, el seu quart àlbum d’estudi, va arribar el passat any. En aquest treball els sons pop i els ritmes electrònics s’uneixen donant com a resultat 14 cançons que tracten sobre la seva pròpia vida, la dels seus éssers estimats i temes com el feminisme.

- Publicitat -