Just el dia que el president del Govern espanyol ha decretat l’estat d’alarma durant 15 dies, alguns festivals han anunciat el seu ajornament fins a la tardor. És el cas del Viña Rock, que tot i que s’havia de celebrar a finals d’abril s’ha optat per traslladar-lo a l’octubre.

A través d’un comunicat des de l’organització apunten que ni el fred, la pluja o el vent havien pogut fer callar-los al llarg dels 24 anys d’història del festival, però aquesta situació extraordinaria que viu el país i el món sencer és prou important per moure-ho de dates.

L’edició de 25 anys tindrà lloc els dies 9,10 i 11 d’octubre a Villarrobledo i les entrades adquirides seran vàlides per les noves dates. En cas de no poder assistir es disposarà d’un plaç de 14 dies a partir d’avui per realitzar la devolució a través d’aquí.

- Publicitat -

També han mogut dates dos altres festivals espanyols, el Primavera Trompetera, tot i que de moment encara no se’n saben les dates, cosa que sí que han confirmat des del SanSan de Benicàssim que passa de celebrar-se els dies 9,10 i 11 d’abril al 9,10 i 11 d’octubre.