French Montana ha estat denunciat per abusos sexuals, tal com informa The Blast. La denúncia presentada és contra el cantant, el seu empleat Mansour Bennouna i el segell Coke Boy Records.

Segons explica el mitjà, els fets haurien passat el 28 de març de 2018, quan la denunciant, una dona que ha volgut mantenir-se en l’anonimat, hauria estat convidada a anar a la casa del cantant. Allà li van oferir un xupito passades les 6 de la matinada i posteriorment s’hauria desmaiat.

Mentre estava incapacitada, recorda que va identificar alguns homes que van entrar i sortir de l’habitació i que un d’ells era el raper French Montana. Quan va aconseguir recuperar-se plenament a les 13.30 es va trobar a Mansour Bennouna abraçant-la, mentre notava molt mal a la pelvis, la part baixa de l’esquena i la vagina. Posteriorment va anar al metge per veure si havia estat violada i li van trobar restes de semen.

- Publicitat -

La dona ha presentat càrrecs per agressió sexual, entre altres, i demana una compensació pels traumes, la depressió i l’ansietat que ha patit.

De moment ni French Montana ni el seu equip s’han pronunciat al respecte.