Després de cinc anys de silenci discogràfic, Glaucs tornen amb una nova proposta, un nou EP, també anomenat “Tot és possible”. En aquest recull, hi trobarem quatre noves cançons, on hi reconeixerem els millors Glaucs, amb el segell sempre inconfusible del grup de Begur. També han volgut incloure una magnífica versió de la meravellosa ‘I’m Still Standing’ d’Elton John.

La data de sortida del senzill serà el proper 17 de març, i el EP, tot just una setmana després, el 24 de març.

El grup també ha aprofitat per anunciar una sèrie de concerts. El tret de sortida serà al Teatre Municipal de Girona, el 17 d’abril de 2020, dins el marc del festival Strenes.

- Publicitat -

Glaucs va ser un grup sorgit a Begur l’octubre de l’any 1994. Durant els seus primers 9 anys de vida, van editar un total de 5 discos, més un disc recopilatori que va sortir l’any 2007. És un grup que no ha parat mai de sonar a les ràdios catalanes, d’ençà que l’any 1996 van editar el seu primer disc, homònim. Amb cançons com “Els teus ulls glaucs”, “Ho tornaria a fer”, “Històries curtes”, “La teva/meva vida”, “Quan no hi ets” o “La nit de Reis” van aconseguir fer-se un lloc important dins el panorama musical català. L’any 2014 el grup va reaparèixer amb el disc: “Hem conegut la nit”.