La Telecogresca tampoc es durà a terme a causa del coronavirus. Així ho han fet saber des de l’Associació cultural TGK on lamenten aquesta cancel·lació.

Tot i que la Telecogresca quedava fora del plaç de 15 dies que ha ordenat el Govern de Catalunya, la possibilitat que s’allargués el període estava a sobre la taula i finalment s’ha pres la decisió de cancel·lar la 43a edició.

Des de l’Associació expliquen que a diferència d’altres esdeveniments no poden contemplar l’opció de buscar una nova data, ja que els organitzadors segueixen un calendari acadèmic i no disposen del temps necessari per reconstruir el projecte de tot un any durant els següents mesos i encara més tenint en compte l’experiència d’altres països on la situació s’està allargant més del previst.

Durant la setmana que ve tots aquells que hagin adquirit l’entrada rebran l’import al número de compte que van utilitzar per a comprar-la.