Lady Gaga juntament amb Global Citizen van anunciar el passat dia 6 que el proper 18 d’abril tindria lloc una gala benèfica per homenatjar el personal sanitari i per ajudar a incrementar el Fons de resposta al coronavirus que ha creat la OMS.

One World: Together at home és part d’una campanya de Global Citizen que va néixer el passat mes de març i que ja ha tingut un bon grapat d’actes i concerts online d’artistes reconeguts.

El concert començarà a les 8 del vespre de dissabte (hora catalana) i es podrà seguir en directe per streaming aquesta gala que aquests últims dies ha sumat nous artistes a part dels ja confirmats Billie Eilish, Billie Joe Armstrong de Green Day, Chris Martin de Coldplay, John Legend, Elton John, Paul McCartney o Alanis Morissette. Ara també hi veurem des de Camila Cabello, passant per Jack Johnson, The Killers, Sam Smith, Lizzo, Rita Ora, Jennifer Lopez, Taylor Swift, Shawn Mendes, The Rolling Stones o Charlie Puth.