Rosalía ha donat nous detalls de la seva esperada col·laboració amb Billie Eilish en una entrevista amb Zane Lowe, on ha deixat entreveure que està molt a prop de veure la llum.

La cantant catalana ha explicat que té un petit estudi a Miami, que ha fet a una habitació i a on té un teclat midi, un ordinador, un micròfon i fa les coses bàsiques, entre altres coses la producció vocal del seu nou disc.

Durant les dues últimes setmanes ha estat tractant d’acabar la col·laboració amb Billie Eilish i creu ja s’apropa. Els arranjaments els va acabar ahir i el disseny del so està pràcticament acabat. L’únic que li fa falta és que la Billie li enviï les veus i si ella i el seu germà Finneas tenen alguna idea més per la cançó.

- Publicitat -

Rosalía també ha apuntat que sent admiració per Frank Ocean, Kanye West i que abans de publicar ‘Dolerme’, la seva intenció d’editar una cançó de club molt agressiva amb Travis Scott i durant la qual ha estat treballant molt de temps, però no va sentir que fos el moment que veiés la llum.