Aquest divendres el cantant de la Bisbal d’Empordà Miquel Abras inicia una nova proposta de concerts en streaming, en una idea original de la discogràfica U98 Music.

Amb el títol “Tothom a casa, i la música a la plaça!, volen oferir als programadors de festivals i festes majors un nou format que acostarà de nou la música a la gent, concerts en streaming, però des del teu escenari preferit.

El primer escenari serà aquest mateix divendres a les 12 del migdia al terrat de La Fàbrica de Celrà. El concert es podrà seguir per internet des de les xarxes socials de l’Ajuntament del municipi.

- Publicitat -

Aquesta iniciativa permet als grups musicals recuperar en certa manera el seu caixet d’artista, als programadors el seu rol de dinamitzador i finalment tornar al lloc de treball als tècnics de so i gent de producció. Així mateix s’acompleixen les mesures de distància social establertes per les autoritats i la música en directe torna la il·lusió a la gent.

De moment els primers noms confirmats són d’artistes de la discogràfica com el mencionat Miquel Abras, Gerard Aledo (excantant dels Animal), Gemma Humet, Xarim Aresté o Guillem Roma entre altres.

N’hem parlat amb el director de la discogràfica U98 en Jordi Puig. Pots escoltar l’entrevista a continuació: