Txarango han emès un comunicat a les xarxes socials explicant que no actuaran a “Barcelona, ens en sortirem” la iniciativa que ha organitzat l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb El Terrat i Mediapro, a causa de l’elevat cost d’aquesta acció i que arriba als 200.000 euros.

La banda catalana creu que aquests diners es podrien destinar a acompanyar iniciatives més regeneratives i sostenibles per un sector com el de la música, on els creadors i músics estan en situació de ruïna.

També expliquen que el costa de la seva actuació havia de ser de 1.500 euros.

Al cap d’una estona també s’hi han sumat Sopa de Cabra, que expliquen que s’han assabentat del pressupost d’aquest concert pels diaris i creuen que el cost es desproporcionat i també decideixen no participar-hi.

Clara Peya ha utilitzat el seu Instagram per explicar que tampoc participarà en aquest concert perquè creu que no està tenint en compte el sector cultural i totes les seves veus. A continuació pots llegir el missatge que ha compartit:

Els Catarres han trencat el seu silenci a les xarxes per sumar-se a la resta d’artistes que han cancel·lat la seva participació i han emès aquest comunicat:

En un missatge al seu Facebook el líder d’Els Pets, Lluís Gavaldà ha explicat la seva història amb aquest concert i els motius pel qual van declinar formar-n’hi part de bon principi.

Un altre que tampoc participarà al concert és Lildami, que també se suma a la resta d’artistes i bandes que han declinat la seva participació per les mateixes qüestions econòmiques.

La Suu ha informat que aquest matí havien gravat el vídeo que s’havia d’emetre el dia 9 durant el concert, però que finalment ha decidit que tampoc formarà part del directe.
Ho ha explicat a Twitter.

El grup de moda d’aquesta quarantena els Stay Homas tampoc se senten a gust amb el pressupost de la proposta i tampoc pensen participar de la iniciativa. Afegeixen que està molt bé invertir en cultura, però d’una manera sostenible i de mínims, que és el que se’ls hi havia comunicat.

Al llarg del matí de dissabte bandes com Koers o Doctor Prats també s’han pronunciat al respecte d’aquesta polèmica.