El Festival Internacional de Benicàssim ha confirmat avui que no obrirà les seves portes aquest any a causa de la situació de crisi sanitària que estem vivint.

Així ho ha confirmat l’organització del FIB, afirmant que “la situació excepcional d’emergència mundial per la covid-19 fa inviable la celebració d’un festival d’aquestes característiques”.

Els promotors de la cita han conjurat molts motius amb els quals han pogut arribar a aquest acord com la salut dels artistes, els treballadors I els assistents o la impossibilitat d’iniciar els treballs de muntatge del recinte per a l’esdeveniment.

- Publicitat -

Una altra dada important a tenir en compte per a prendre aquesta decisió és la gran quantitat d’assistents estrangers que acudeixen al festival. Amb la nova mesura impulsada per l’Estat de fer passar una quarantena a qualsevol estranger que arribi al territori, la impossibilitat de realitzar el festival és encara major.

El festival anava a ser una bona oportunitat per a veure una gran llista d’artistes internacional com Liam Gallagher, Khalid, Vampire Weekend, Foals, The Libertines, Two Door Cinema Club o The Kooks.

El festival havia venut més de 37.000 abonaments per a aquest any, segons ha confirmat l’organització. Tothom qui vulgui, doncs, podrà demanar una devolució del preu dels abonaments i els productes complementaris a través d’un formulari actiu en la seva pàgina web.