La 34a edició del Festival, que s’havia de celebrar entre el 2 de juliol i el 15 d’agost de 2020, queda cancel·lada a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

El desig de preservar la salut del públic, dels artistes i de l’equip del Festival, així com les incògnites i incerteses que generen les mesures de desconfinament en el sector cultural els propers mesos són els principals motius que han portat l’organització a prendre aquesta decisió.

El Festival estudiarà portar a terme una programació de format íntim en streaming aquest estiu.

El Festival Castell de Peralada, que ja havia presentat una part de la programació però que encara estava pendent de presentar el programa complet a finals d’abril, farà la devolució de les entrades a partir d’avui mateix i durant els dies següents. Es procedirà al reintegrament automàtic de l’import de totes les entrades comprades anticipadament al web del Festival i als altres canals oficials. Per a qualsevol aclariment o informació addicional, es podrà contactar amb la taquilla del Festival a través de l’e-mail taquilla@festivalperalada.com.