El Cruïlla va ajornar fins al 2021 l’edició estiuenca del festival, però va anunciar el naixement de Cruïlla XXS, on durant tot el mes de juliol la ciutat de Barcelona viuria tota classe d’esdeveniments culturals en un format més reduït.

La situació actual limita temporalment la possibilitat de veure grans caps de cartell internacionals, però és també una oportunitat per descobrir l’enorme potencial del talent de casa. I bé que el descobrirem: s’hi veuran més de 200 artistes.

Entre els artistes que participaran trobem a Cesk Freixas, Ramon Mirabet, Obeses, Roger Mas, Iseo, Joan Colomo, Sanjosex, Pau Riba, Mazoni o The Sey Sisters, entre altres per confirmar.

- Publicitat -

A continuació pots llegir el comunicat de premsa:

Però no només a nivell musical: al Cruïlla XXS veurem espectacles de dansa, arts escèniques i circ. També riurem amb humoristes del cicle Comedy i reflexionarem amb les idees dels ponents del Cruïlla Talks.

Els esdeveniments del Cruïlla XXS estaran limitats a 400 persones, i a nosaltres ens agrada veure-ho com una oportunitat per estar més a prop.

Mentre no podem abraçar-nos, volem que connectis millor que mai amb les músiques d’autor, amb la poètica de les lletres, amb el arts de carrer i la dansa, amb tot allò que emociona més en format petit. El Cruïlla XXS no se celebrarà a un gran recinte ple d’escenaris, sinó a una sèrie d’espais emblemàtics de Barcelona.

El Poble Espanyol, els jardins del Teatre Nacional de Catalunya o el Recinte Modernista de Sant Pau són només alguns dels espais que ocuparà.

El Cruïlla XXS no serà un esdeveniment concentrat en pocs dies i moltes hores. Serà un cicle que s’allargarà durant tot el mes de juliol de 2020 i ens acompanyarà mentre, de mica en mica, recuperem la normalitat.

Dia rere dia anirem normalitzant el consum d’activitat cultural, que no només és una part important de l’economia, també un bé social que cal preservar. I esperem que, quan arribi el mes d’agost, tinguis la sensació d’haver gaudit de més música i arts en directe que cap altre estiu.