La revista musical Rockdelux posarà punt final a 36 anys de publicació mensual amb el número 394 corresponent a aquest mes de maig. Així ho han explicat a través de les xarxes els responsables d’aquesta coneguda publicació fundada a Barcelona el 1984.

Aquest últim número els 55 col·laboradors de la revista s’acomiadaran amb una guia cultural pel confinament amb recomanacions de discos, pel·lícules, sèries, llibres, còmics, blogs, videojocs o cançons.

Tot i la crisi que viu el sector de la premsa en paper, el mal moment que viu el sector arran de la baixada dels ingressos de publicitat amb la crisi del Coronavirus ha acabat precipitant el tancament d’aquesta publicació.

Al llarg de la història la revista ha anat reflectint els diferents estils musicals que han marcat el món musical i tant podries trobar a Radiohead a la portada com a Rosalía, Pixies, David Bowie o qualsevol artista que hagi tingut rellevància a la música.