Lana del Rey és notícia avui per partida doble. Primer per la publicació del seu nou disc “Violet Bent Backwards Over the Grass“, que arribarà el 5 de setembre i també per l’edició de dos llibres de poesia, on els guanys aniran per una fundació que defensa els drets dels nadius americans.

En una carta a Instagram es defensa de les crítiques que ha rebut al llarg de la seva carrera per glamuritzar l’abús. I afegeix que ara Doja Cat, Ariana (Grande), Cardi B, Beyoncé, Camila (Cabello) o Nicki Minaj han aconseguit números u amb cançons que parlen de com ser sexy, no portar roba, follar i enganyar, i creu que ha arribat el moment de tornar a cantar sobre el que per ella representa sentir-se bonica per estar enamorada, encara que la relació no sigui perfecte.

La carta continua amb la cantant declarant-se farta d’altres compositores o cantants alternatives que l’acusen de coses quan en realitat és i una persona glamurosa cantant sobre les realitats del que estem identificant tots els humans com relacions predominants emocionalment molt abusives. I afegeix que no sóc una no-feminista, sinó que hi ha d’haver un espai en el feminisme per dones que són i actuen com sóc jo. Així mateix es defineix com a honesta i optimista sobre les relacions complicades que ha tingut.

- Publicitat -

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on