Avui, el festival Primavera Sound ha comunica que posposa l’edició prevista per aquest 2020 tot i el canvi de dates a l’agost anunciat el passat 28 de març. “Davant l’evolució d’aquesta crisi sanitària sense precedents i amb la incertesa derivada de les mesures de desescalada pel que fa a festivals”, es veuen en “l’obligació de posposar per motius de força major la pròxima edició de Primavera Sound Barcelona fins a l’any vinent: del 2 al 6 de juny de 2021“.

L’organització ha transmès les disculpes pels inconvenients i molèsties que hagin pogut ocasionar i agraeixen la “paciència amor i comprensió” del públic davant d’aquest escenari tan incert.

També han anunciat que totes les entrades ja adquirides seran vàlides per al Primavera Sound Barcelona 2021 i inclouran beneficis especials per a tots aquells qui decideixin conservar-la. A banda de premiar la fidelitat i la confiança dels posseïdors d’una entrada per al festival, també serà possible sol·licitar el reemborsament a partir del proper dimecres 3 de juny, data en la qual originàriament hauria d’haver arrencat l’edició d’enguany. El festival es posarà en contacte amb els compradors d’entrades per informar-los dels detalls de l’operativa.

- Publicitat -

Així mateix, el dia 3 es donaran a conèixer els primers artistes de l’edició de l’any vinent.

El que sí que se celebrarà enguany és el Primavera Pro, la trobada amb professionals de la indústria musical, que oferirà una edició 100% virtual del 21 al 24 de juliol, amb l’objectiu d’analitzar, reflexionar i debatre sobre els reptes que afronta el sector amb aquest nou paradigma.