El Vida es posposa finalment al 2021

El VIDA anuncia bona part del cartell del 2021 després de posposar l'edició d'enguany

El Vida ha anunciat finalment que decideix ajornar fins l’any vinent la celebració del festival a causa de la situació que s’està vivint arreu del país amb el coronavirus.

El festival va realitzar el passat 26 de maig una consulta amb més de 4000 persones i finalment s’ha optat per posposar el festival al 2021.

El Vida anuncia avui gran part del cartell, a falta d’un parell de caps de cartell i alguns altres artistes que s’aniran presentant al llarg d’aquest any.

Els darrers abonaments ja estan a la venda al web, ja que tots els abonaments i entrades de dia adquirits fins ara seran vàlids pel VIDA 2021. En cas que així ho preferiu, també serà possible sol·licitar el reemborsament de les entrades ja adquirides a partir del dilluns 8 de juny escrivint-nos a tickets@vidafestival.org. En aquests moments us demanem suport per fer de les vostres entrades adquirides un tresor que mai es devaluarà, ja que el VIDA continuarà anys i anys sense fallar-vos. Pel que fa a l’allotjament, els tickets del VIDA CAMP (i els abonaments combinats amb càmping) també seran vàlids pel 2021. En el cas de les tendes de campanya i bungalows reservats a través del nostre web, l’import dels mateixos serà retornat al comprador sense haver de fer cap gestió. Tot i això, en el cas que vulgueu conservar-lo per l’any vinent, tindreu el mateix allotjament pre-reservat fins el 30 de setembre.

Exit mobile version