El White Summer Costa Brava ha anunciat que ajorna fins a l’agost de l’any vinent els concerts de gran format que s’havien de celebrar enguany amb la presència de Doctor Prats, C. Tangana, Carlos Sadness, Guitarricalafuente i Ramon Mirabet.

Així mateix des del festival apunten que seguiran endavant en un altre format que es donarà a conèixer les pròximes setmanes. Començarà l‘1 d’agost i s’allargarà fins el 23 del mateix mes.

El festival girarà enguany al voltant del lema Safe & Sounds i comptarà amb més de 50.000 metres quadrats, on des del White Summer agafen el compromís de donar suport a l’economia local i al talent de proximitat.

- Publicitat -

Des de l’organització es treballa per garantir la plena seguretat de tots els visitants i equips involucrats.

La programació serà diària i tindrà lloc de les sis de la tarda fins passades les dotze de la nit. Està previst que hi hagi espai per a totes les edats i alguns concerts acústics d’artistes emergents, així com espais de gastronomia de quilòmetre zero. També s’eliminarà la possibilitat de pagar en efectiu i està previst que es desinfecti constantment tots els espais.