Nits del Fòrum és un projecte promogut per Primavera Sound que obrirà l’incomparable amfiteatre del Parc del Fòrum des de finals de juny i durant els mesos de juliol, agost i setembre a la música en directe a l’aire lliure. Al llarg de sis nits a la setmana, la música tornarà a sonar a la ciutat gràcies a una proposta que combinarà els concerts en directe al capvespre, un espai emblemàtic decorat especialment per a l’ocasió, una oferta gastronòmica i de cocteleria curosament seleccionada i sessions de DJs per amenitzar la vetllada tant abans com després dels directes.

Entre la programació inicial anunciada fins el moment es troben artistes de tots els estils i procedències. Per un costat, dins de la proposta Nits del Primavera destaquen el català Ferran Palau obrint el cicle la nit del 2 de juliol amb el seu meravellós pop d’ànima soul junt a l’aventura en solitari d’Anna Andreu després de Cálido Home, la diva indie Christina Rosenvinge (12 de juliol), els clàssics del pop català Mishima (25 de juliol), Triángulo de Amor Bizarro brindant el seu flamant nou disc homònim (17 de juliol), l’efervescent trio Cariño (19 de juliol), les emocions sintètiques de PAVVLA (18 de juliol), els nous clàssics generacionals Carolina Durante (21 d’agost), la kinkidèlia de Derby Motoreta’s Burrito Kachimba (14 d’agost), la posada de llarg del tercer disc de Hinds (8 d’agost), l’enfant terrible Cecilio G (3 de juliol), el post-punk infecciós de Belako (28 d’agost), Kiko Veneno amb una actuació especial en acústic (22 d’agost), el triomfal espectacle d’Amaia (12 de setembre) i la presentació del nou disc de les llegendes locals Mujeres (19 de juliol). També hi ha espai per a La Mala de la mà del seu flamant disc de retorn MALA (10 de juliol), el portentós pop electrònic de Dorian (18 de setembre), els himnes irreverents de Los Punsetes (9 de juliol), l’estrella urbana emergent Leïti Sene (4 de juliol), el rap sense tallar de Foyone (13 d’agost), Núria Graham por fi revivint les cançons del seu últim disc Marjorie (15 d’agost), la festa sense complexos de Bejo (3 de setembre), el pop del futur de Luna Ki junt a l’experimentador urbà Soto Asa (24 de juliol) i un altre espectacle imprevisible del padrí del trap Yung Beef (19 de setembre).

D’altra banda, la programació de Nits del Fòrum en tota la seva amplitud també s’obrirà a l’eclecticisme amb el rock de barri d’El Drogas (7 d’agost), els cants a l’amor del malagueny Zenet (8 de juliol), les rimes combatives de Tribade (22 de juliol), l’èpica dels valencians Smoking Souls (15 de juliol), la proposta festiva de Los Mambo Jambo (6 d’agost), la mescla de ritmes llatins i electrònica de La Sra. Tomasa (19 d’agost) i el rock sense trampa de Ciudad Jara (9 de setembre), tots ells sota l’auspici de la festa Caníbal de Sala Apolo. De la mateixa manera, el flamenc també tindrà protagonisme gràcies a la promotora Arte por Derecho amb els concerts dels mites Ketama (31 de juliol), l’inimitable Diego El Cigala (27 d’agost), la icona del flamenc sense lligams Capullo de Jerez (18 d’agost) i el jove bailaor El Yiyo (21 de juliol). Completarà el ventall estilístic les propostes de les festes Somoslas i Churros con Chocolate obrint la veda el cap de setmana de l’Orgull amb les actuacions de Monterrosa i La Prohibida el 27 de juny i de Soraya i Sharonne el 28 de juny a banda de la catarsi festiva de la xilena Javiera Mena el 9 d’agost. En darrer lloc i com a nota curiosa, cinc nits estaran dedicades a bandes tribut d’artistes llegendaris com Aretha Franklin (Think, 5 de juliol), Héroes del Silencio (Deriva, 2 d’agost), Queen (Play the Game, 16 d’agost), The Cure (Obscure, 23 d’agost) i Amy Winehouse (The Amy’s Soul, 20 de setembre).

- Publicitat -

INFORMACIÓ SOBRE LA VENDA D’ENTRADES

Totes les entrades per als concerts anunciats ja estan a la venda a través de DICE. Degut a l’aforament limitat i a les mesures de seguretat i higiene, totes les entrades són de seient numerat i el seu preu varia en funció de la seva ubicació i del concert.