Foto: Paco Amate

El festival més important de Barcelona anuncia com ha quedat repartit l’ambiciós cartell de l’edició de l’any que ve al llarg dels quatre dies que durarà l’esdeveniment. A banda d’això, el festival ha anunciat 54 noves incorporacions a aquest cartell.

Tame Impala, Massive Attack i Pavement actuaran el dijous, mentre que The Strokes, The National i Beck ho faran divendres. Pel que fa al dissabte entre els grans noms que trobarem figuren Tyler, The Creator, Gorillaz i Bad Bunny.

Entre les noves entrades al line-up trobem Él Mató A Un Policia Motorizado, Khruangbin, slowthai, The Murder Capital o Za! & La TransMegaCobla.

- Publicitat -

Amb un ritme de venda que ha desbordat totes les previsions, a poc menys d’un any vista ja podem afirmar que Primavera Sound 2021 serà l’edició més multitudinària de la història del festival. Coincidint amb el 20è aniversari de l’esdeveniment i gràcies a un cartell que condensa la singular essència d’aquestes dues dècades de música, el #bestfestivalforever serà una edició inoblidable que permetrà ajuntar generacions i gèneres com mai ho havíem vist en un festival.

Els abonaments pel PS2021 estan ja a la venda a través de DICE a 165€ fins demà, dimecres 10 de juny. A partir de l’11 de juny el preu de l’abonament passarà a ser de 195€.

Les entrades de dia per a dijous, divendres, dissabte o diumenge es posaran a la venta el proper dijous 11 de juny a les 11:00h. Pel dijous, divendres o dissabte el preu serà de 85€, les entrades pel brunch on the beach de diumenge el preu serà de 45€.