NEW YORK - MAY 17: (L-R) Jonny Buckland, Chris Martin, Guy Berryman and Will Champion of Coldplay pose at a studio session to promote the band's new album "X&Y" at the W Hotel on May 17, 2005 in New York City. (Photo by Dave Hogan/Getty Images)

Coldplay pel vintè aniversari anuncien que llençaran una reedició especial de “Parachutes“. Tot i que el disc ha complert vint anys el passat 10 de juliol, aquesta reedició ja té data pels qui s’ho vulguin comprar. Serà el pròxim 20 de novembre a través del segell Parlophone.

A més del tracklist original, aquesta reedició en vinil color groc oferirà com a extra una versió alternativa de ‘Yellow‘, així com un track amagat ‘Life is for Living’.

Tracklist

Don’t Panic
Shiver
Spies
Sparks
Yellow
Trouble
Parachutes
High Speed
We Never Change
Everything’s Not Lost
(Hidden track: Life Is For Living)