Dua Lipa ha anunciat a través de les seves xarxes socials que el proper divendres 10 de juliol reestrenarà ‘Hallucinate’ com a nou single del seu últim disc, “Future Nostalgia”. El setè tema es suma a ‘Don’t Start Now’, ‘Physical’ i ‘Break My Heart’ com a cançons destacades de l’àlbum, que es va estrenar el passat 27 de març. L’artista britànica ha compartit la portada del single, força sòbria i on apareix ella com a protagonista.

 

View this post on Instagram

 

pocket full of honey n i’m ready 2 go 🍯 JULY 10TH – HALLUCINATE

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Encara falten per desvetllar alguns misteris sobre l’estrena, com si vindrà acompanyada d’un videoclip o si el tema sortirà amb una versió remasteritzada. Pel que fa a la primera qüestió, sabem que Dua Lipa va gravar-ne un durant el confinament amb la seva parella, Anwar, però encara està per descobrir si correspon al de ‘Hallucinate’.

- Publicitat -

Sobre si el senzill comptarà amb alguna col·laboració, guiant-nos per la portada que la cantant ha anunciat no es preveu que n’hi hagi cap, almenys en aquesta cançó. Últimament s’havia parlat bastant d’una possible col·laboració amb Madonna, amb la qual Dua Lipa havia confessat que desitjava treballar, que s’havia vinculat a la cançó ‘Levitating’. Aquesta és la més escoltada a les plataformes després dels singles ja llençats i va ser produïda per Stuart Price, productor de la reina del pop, pel que la unió de les dues artistes podria ser més propera del que imaginem.