Foto: Valheria Rocha

El 2020 segueix sorprenent-nos cada dia mes. Sense previ avís, aquest migdia Taylor Swift ha anunciat el llançament del seu vuitè àlbum, que sortirà aquesta mitjanit a totes les plataformes. La notícia ha estat donada a través d’Instagram i Twitter, i en només 1 h ja està a punt d’arribar al mig milió de likes. La xarxa ha estat a l’altura de les circumstàncies de l’anunciament.

El vuitè àlbum de la nord-americana es titularà “Folklore”, i arriba després del celebrat Lover. Comptarà amb les col·laboracions de grans artistes com Bon Iver, Jack Antonof, William Bowery i el membre de The National, Aaron Dessner, que també ha estat co-autor d’onze de les setze cançons del recopilatori.

- Publicitat -

La sorpresa ve acompanyada d’un missatge en el qual diu; “la majoria de coses que tenia planejades enguany no s’estan produint, tot i així no tenia pensat treure un àlbum i aquí el teniu”. Recordem que l’artista era la cap de cartell del multitudinari festival MadCool que s’hauria d’haver celebrat a Madrid el mes passat. La parada per Espanya formava part d’una gira mundial suspesa per complet a causa del Covid-19.

Veient l’estètica de la portada del disc i amb algunes de les imatges del videoclip de la cançó Cardigan, que també es llançarà aquesta mitjanit, s’intueix la Taylor dels primers anys amb sons característics del country.

La pregunta que ens sorgeix des de Primera Fila és; serà capaç Taylor Swift de destronar a Dua Lipa com a artista de l’any? De moment Dua Lipa porta ja diversos números 1 a la nostre llista… li desitgem sort a Taylor Swift però de ben segur que ho tindrà ben difícil.