Miley Cyrus ha confirmat en una entrevista a The Edge Radio, que el seu nou disc inclourà una col·laboració amb Dua Lipa. I de fet a la mateixa cançó hi participarà un dels grans de la música Billy Idol.

Cyrus ha explicat que té una cançó que sona com si Britney Spears i Trent Reznor junts. Pot semblar una broma, però no és així, afirmava la cantant.

Des de fa algunes setmanes ja podem escoltar l’avançament d’aquest disc, ‘Midnight sky’, que notable èxit a les llistes i que ha arribat després del seu últim EP “She is coming”, que per cert va assegurar que completaria amb “She is here” i “She is everything”, que servirien per donar pas al setè disc “She is Miley Cyrus”.

El nou treball també inclourà de nou una col·laboració amb Mark Ronson en una peça anomenada ‘High’ i que farà que truquis a totes les teves exparelles que has tingut.