La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC), el projecte musical que impulsa la Fundació Metalquimia, se suma a les propostes de cultura segura i tornarà als escenaris aquesta tardor per presentar el seu darrer treball, Emociona’t amb 25 anys de cançons. En total es faran quatre concerts entre el 27 i el 29 de novembre a l’Auditori de Girona, amb el 50% d’aforament de la sala per tal de garantir les mesures de prevenció i seguretat de la Covid-19. Com a novetat, dos dels concerts programats seran matinals. Les entrades es posaran a la venda demà mateix.

Emociona’t amb 25 anys de cançons és el primer projecte del cicle “Emociona’t” i neix amb l’objectiu de celebrar el 25è aniversari d’una de les discogràfiques catalanes més emblemàtiques, fundada a Girona el 1995 per Salvi Cufí. El nou treball ha comptat amb la participació dels cantants Manu Guix, Elena Gadel, Miki Núnez i Paula Giberga, a més de la Polifònica de Puig-reig, que interpretaran les peces més emblemàtiques que han marcat la trajectòria de la discogràfica i també de la música catalana recent, reversionant cançons de Blaumut, Doctor Prats, Lax’n’Busto, Gossos, Sopa de Cabra o Els Amics de les Arts, entre molts altres.

Salvi Cufí ha destacat que el disc que es presentarà al novembre a l’Auditori de Girona és un recull de “les cançons més populars d’aquests 25 anys d’èxits de Música Global” i ha agraït a la Fundació Metalquimia la seva aposta per aquest projecte “que ens ha permès complir un somni”.

- Publicitat -

Música Global Discogràfica és una companyia independent líder a Catalunya i una de les més importants de l’Estat. Amb 25 anys d’experiència, més de 850 referències i 8.000 cançons, compta actualment amb el catàleg d’artistes més importants del panorama català.