Noel Gallagher ha estat notícia les darreres hores per unes declaracions que ha fet on ha afirmat que es nega a portar mascareta. El cantant britànic ha assegurat que portar-la li sembla una ximpleria perquè segons la llei britànica se suposa que l’has de portar a un supermercat però després et pots presentar a un bar i estar envoltat de qualsevol imbècil. Gallagher ha afegit que llavors no tenim el virus als pubs però sí als súpers.

El músic també ha dit que li importa una merda portar mascareta o no, que és la seva elecció portar-la o no i que si es contagia del virus, és el seu problema i no de cap altra persona, ja que si algú porta la mascareta ell no es contagiarà. Gallagher insinua que s’oposa a portar-la clamant que hi ha moltes llibertats que se’ns estan traient.

Per acabar també ha recordat una anècdota que va viure a un tren en direcció a Manchester, quan un home li va suggerir que es posés la mascareta si no volia ser multat amb fins a 1000 lliures. Gallagher va contestar que d’acord, aquest virus assassí vindrà a atacar-me al tren però quan estigui menjant a un súper dirà deixem-lo.

- Publicitat -