Blaumut presenta “Cel Estranger” com a nou single extret del seu quart àlbum d’estudi tot coincidint amb la sortida en vinil del disc 0001.

Ideat com una peça conceptual, amb cançons que parlen de l’ésser humà, vorejant-ne la seva part racional, l’emocional i la més física, ´0001´ es publica ara, el 27 de novembre, en format vinil i en una edició molt exclusiva.

“Cel Estranger”, el tercer senzill extret de ´0001´, és una cançó que parla de la creativitat, del territori intangible on neixen les idees, lluny de tota física, de tota gravetat. Amb una producció acurada fins a l’últim detall, Blaumut juga amb l’al·legoria que la veu i els instruments acompanyen les paraules del text, de la mateixa manera que ho fa un pensament buscant una idea.

- Publicitat -

Aquesta peça es complementa al llibret del disc amb una il·lustració que la representa, com a part del concepte, i acaba de tancar el cercle on la melodia, el text i la imatge són un conjunt.

Aquest darrer single, a més, ha estat la cançó escollida per acompanyar la campanya de Nadal del cava Juve & Camps.

Blaumut, seguirà durant aquesta tardor i hivern amb la seva gira en format acústic “0000”, amb els seus grans èxits i temes de l’últim treball discogràfic “0001”. En directe, Blaumut s’ha revelat com una banda imaginativa, adaptant el seu repertori a la perfecció a diferents tipus de format i escenari. Amb aquesta gira que va començar el passat estiu, Blaumut reinterpreta les seves cançons, en un format acústic, sense programacions, però amb la naturalitat i proximitat que caracteritza als cinc membres de la banda oferint sempre un espectacular directe.

Propers concerts gira acústica 0000:

GRANOLLERS: 7 de desembre de 2020 (Teatre Auditori de Granollers)
CORNELLÀ DE LLOBREGAT: 12 de desembre de 2020 (Auditori de Cornellà)
MANRESA: 15 de gener de 2021 (Teatre Kursaal)
FIGUERES: 22 de maig de 2021 (Teatre Jardí)