Les sales de concert del nostre país s’han unit per un esdeveniment sota el lema de “El último concierto?“, que tindrà lloc el 18 de novembre a les 8 del vespre a través d’un web creat per a l’ocasió.

Les sales de concert porten tancades en alguns casos des del març d’aquest any i algunes d’elles corren perill de no tornar a obrir mai més. Després de veure el poc cas que els hi estan fet les administracions han decidit organitzar-se i mirar d’aconseguir l’atenció de les autoritats competents. Més de 5000 treballadors estan afectats per un ERTE des de l’inici d’aquesta pandèmia i molts autònoms veuen com cada mes que passa la situació es va agreujant més.

Des del passat mes de març s‘han cancel·lat prop de 25.000 concerts arreu de l’estat, que suposen unes pèrdues d’uns 120 milions d’euros acumulats a finals d’any. I mentrestant molts d’aquests locals han de seguit pagant els lloguers i les despeses mensuals.

- Publicitat -

La situació s’ha tornat insostenible i creuen que s’han de prendre mesures urgents, un pla de rescat o parar les despeses fixes per permetre que les sales puguin aguantar una mica més.

Pots llegir el comunicat que han fet a través del web de El último concierto.