Dilluns comentàvem que ‘All I Want For Christmas is You’ reapareixia a la llista global de Spotify i avui Mariah Carey ha anunciat un especial Nadal pel 4 de desembre que es podrà veure a Apple TV.

L’especial comptarà amb actuacions musicals i animacions innovadores per explicar la història de Santa Claus i la seva amiga Mariah, que es proposaran resoldre la crisi d’alegria que viu tot el món.

Aquest especial inclourà la participació d’Ariana Grande, Snoop Dogg, Jennifer Hudson o Jermaine Dupri entre altres, i tindrà la seva pròpia banda sonora, que es posarà a la venda de forma exclusiva a les plataformes d’Apple.

- Publicitat -

Una de les cançons que podrem escoltar serà una versió de ‘Oh Santa‘ interpretada per la Carey amb Ariana Grande i Jennifer Hudson. La cançó original formava part del disc “Merry Christmas II You” editat el 2010 però que mai va acabar de brillar per la dura competència de ‘All I Want For Christmas is You’. S’haurà de veure si aquesta nova versió aconsegueix entrar a les llistes de tot el planeta.