Taylor Swift ha estat la gran protagonista dels AMA’s on ha estat la vencedora del premi a l’artista de l’any i també millor artista femenina en la categoria de Pop&Rock, així com el guardó a millor vídeo musical per ‘Cardigan’.

The Weeknd també ha reblat el gran any que està vivint gràcies a “After Hours” amb el premi a millor disc de R&B/Soul, millor artista masculí o millor cançó R&B per ‘Heartless’, i ha recollit el premi d’una manera que no ha deixat indiferent a ningú. Tot i la preocupació o mems de la xarxa, es veu que el bandatge forma part del procés conceptual del seu últim disc.

- Publicitat -

Entre la resta de guanyadors trobem a Justin Bieber en la categoria d’artista masculí de pop&Rock i el duet amb Dan+Shay a ‘10.000 hours’ a millor cançó a duet o millor col·laboració.

Doja Cat s’ha imposat a l’artista revelació i millor artista r&b femenina, mentre que Dua Lipa ho ha fet a millor cançó pop&rock amb ‘Don’t start now’. BTS han vençut com a millor grup global i millor grup, mentre que Harry Styles ha aconseguit el guardó a millor disc pop/rock per “Fine line”.

Juice WRLD en la categoria masculina de hiphop/rap, Nicki Minaj en l’apartat femení i ‘WAP’ de Megan Thee Stallion i Cardi B a millor cançó, se sumen a la resta de premiats. En els apartats de música llatina Bad Bunny i Becky G han estat els guanyadors, juntament amb ‘Tusa’ de Karol G i Nicki Minaj a millor cançó i “YHLQMDLG” millor disc per Bad Bunny.

A l’apartat de rock han vençut els Twenty One Pilots, Jonas Brothers a grup contemporani i Lady Gaga a millor artista electrònica.

La gala virtual ha deixat algunes actuacions musicals com la presentació del nou senzill dels BTS ‘Life goes on’, Shawn Mendes amb ‘Wonder’, 24kGolden amb ‘Mood’, Dua Lupa amb ‘Levitating’, Billie Eilish amb ‘Thereform I Am’, Lewis Capaldi amb ‘Before you go’ o un dels moments esperats de la nit, la col·laboració entre Justin Bieber i Shawn Mendes amb ‘Monster’.