L’estrella del pop, Taylor Swift, tornarà a gravar els seus primers discs, i això farà que pugui tornar a tenir els drets de cantar les seves pròpies cançons.

Tot i que ella va compondre i escriure els temes dels seus sis primers àlbums, la cantant nord-americana, no podia interpretar les cançons lliurement. Tot va començar quan la cantant va firmar un contracte amb la discogràfica Big Machine, i aquesta va adquirir els drets dels seus primers sis àlbums. Els problemes van aparèixer quan els mànagers Scooter Braun i Scott Borchetta, que representen a Ariana Grande, Justin Bieber i Demi Lovato, van comprar part de la discogràfica i amb ella els drets de la cantant per 300 milions de dòlars.

La cantant va denunciar que no la deixaven cantar les cançons dels seus àlbums anteriors i per això no va poder cantar-ne algunes quan va ser nomenada com a ‘Artista de la Dècada‘ en els American Music Awards de 2019.

Tot i això, el contracte que va firmar la cantant quan era adolescent no deia res sobre noves versions, i és on l’equip de Taylor Swift ha trobat una porta perquè la cantant pugui regravar els seus propis temes a partir d’aquest mes. Així doncs amb aquesta maniobra la cantant tindrà els drets de les noves versions dels àlbums Debut, Fearless, Speak Now, Red i 1989. Més endavant també podrà gravar el seu àlbum Lover.

Per tot això, l’etiqueta #TaylorIsFree ha estat trending topic a les xarxes socials i els seus seguidors esperen que durant el 2021, la cantant vagi rellançant tota la seva discografia.